Tuesday 13 March 2007

A bejegyzés folyamata

Sziasztok,

Többen is kérdeztétek az elmúlt napokban, hogy hogyan is néz ki a panamai offshore cégbejegyzés folyamata.

Nagyon egyszerű az egész:

1. Első lépés, hogy az általam emailben kiküldött panamai offshore cégbejegyzési formanyomtatványt kitöltitek. A nyomtatványon magyarul is szerepelnek az instrukciók és az egész nagyon egyszerű felépítésű. Ha megés felmerül bármilyen kérdés, nagyon szívesen segítek megválaszolni azokat. A kitöltött nyomtatványt emailben küldjétek el nekem.
2. Következő lépésként, de még az előbbi formanyomtatvánnyal azonos emailben, el kell küldenetek a 3 kijelölt igazgató útlevelének és személyi igazolványának (lakcímkártyával együtt!) szkennelt elektronikus másolatát. Ha nem tudjátok szkennelni a dokumentumokat, akkor küldjetek egy fénymásolatot róla postán és én beszkennelem. Levelezési címet csak külön kérésre adok ki. Tehát ezeket a dokumentumokat mind emailben küldhetitek, hisz Panamában elektronikus formátumban is elfogadják
3. Harmadik lépés a cégalapítás költségeinek átutalása. Újra kiemelem, hogy a befizetések bonyolítására a PayPal-t preferálom, miután így rögtön megkapom az átutalásotokat és azonnal tudom továbbítani a panamai közjegyző felé. Ezzel a megoldással 3-4 nappal rövidebb lehet a panamai cégbejegyzés folyamata is amellett, hogy a PayPal maximális biztonságot és titkosítást garantál a tranzakciók lebonyolítására.
4. Ezek után következik a várakozás. Eddigi tapasztalataim szerint a panamai offshore cégbejegyzés legalább 3 hetet de maximum 4 hetet vesz igénybe onnantól számítva, hogy én készhez kaptam minden szükséges iratot és átutalást egészen odáig, hogy ti megkapjátok a cégpapírokat. Ezalatt a pár hét alatt én továbbítom nektek a bankszámla nyitással kapcsolatos csomagot, hogy lássátok milyen iratokat kell beszereznetek annak beinditásához.
5. Bankszámlanyitás elindítása a cégpapírok kézbesítése után. A bankszámla megnyitása az USA-ban kb 1 hetet vesz igénybe a papírok elküldésétől számítva. További két hét, mire készhez kapjátok a VISA kártyát és a csekkfüzetet.

Ennyi lenne a cégbejegyzés folyamata. További kérdésekkel nyugodtan forduljatok hozzám emailben!

Szép napot mindenkinek!

No comments:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DUMALJ.HU - OFFSHORE FORUM

DUMALJ.HU – OFSFHORE FORUM
Visit the Energy Saving Trust Commit website to make your commitment
Kattints a hirdetésre
Kattints ide