Friday 23 March 2007

Panama jövője

Sokan kérdeztétek, mi várható, mire számíthattok a jövőben Panamában.

Panama nemcsak a múltban fejlődött jelentős mértékben, mely során Latin-Amerika gazdaságilag legfejlettebb országává vált. Sőt! Jóllehet Panamát máris az "Amerikák Svájca"-ként emlegetik nagyon fejlett bankszektora miatt, az igazi lökés a gazdaságnak csak most készül: a Panama-csatorna kibővítésével negelőzhetetlen stratégiai pozícióba kerül az USA szomszédságában, a Távol-Kelet és Európa közötti térben. Egyenesen a Világ egyik legfontosabb országává válhat a területén bonyolított valóban világokat összekötő nemzetközi tranzit forgalom miatt.

Ebből a stratégiai előnyéből származóan a Világ Nagyhatalmai nem fognak a jövőben sem gazdasági és egyéb szankciókat alkalmazni Panama ellen, hisz Panama kulcsfontosságú partnerük lesz a hadi és kereskedelmi céljaik megvalósításában. Sőt mi több, Panama igazán komoly PRESZTÍZSre tehet szert az elkövetkező néhány év során, mely fundamentális presztízs a Panamai Offshore Cégek vonatkozásában is fennáll.

Tehát Panamával kapcsolatban nem kell aggódnotok a jövőt illetően sem! Mi sem jobb példa Panama exponenciális fejlődésére, mint hogy Donald Trump, a Világ egyik legnagyobb ingatlan- és médiamogulja többszáz millió dolláros ingatlanbefektetéseket indított nemrég a Panamai Köztársaság területén. Donald Trump pedig garancia a sikerre!

No comments:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DUMALJ.HU - OFFSHORE FORUM

DUMALJ.HU – OFSFHORE FORUM
Visit the Energy Saving Trust Commit website to make your commitment
Kattints a hirdetésre
Kattints ide