Thursday 25 January 2007

Üdvözöllek a Panama Offshore-on!

Kedves Látogató,

Biztosan felmerült benned a kérdés, hogy miért egy ingyenes blogot hoztam létre egy olyan szolgáltatás értékesítésére, amely a bizalomon és a jó hírnéven alapszik mindenek fölött. Az is biztosan megfordult a fejedben, hogyan ellenőrizheted valódi kilétem annak érdekében, hogy elkerüld a jóhiszemű interneten vásároló vevőket megkárosító fiktív tranzakciókat. Tökéletesen igazad van. A BlogSpot az internetre jutásnak egy ingyenes formája. Jónéhány éves internetes múltam alatt azonban megtanultam: a BlogSpot sokkal könnyebben biztosít számodra keresőoptimalizált oldalt, mint a legtöbb ezzel foglalkozó iroda. Ráadásul naluk ingyen megkapod…

Abban is igazad van, hogy nehéz visszakövetni jövőbeni online üzleti partnered valódi személyazonosságát. Sőt, nagyon nehéz előre megalapozni a bizalmat egy csupán online elérést biztosító szolgáltató felé. Én személy szerint mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ezt a bizalmat elnyerjem tőled.

Annál is inkább ismerem a bizalom és a fiktív tranzakciók keltette félelmet, mert jómagam és barátaim egy jelentős része is estünk már hasonló csapdába. Egyszer, amikor saját panamai offshore cégem bejegyzésére készültem, sok időt töltöttem az online elérhető irodák ajánlatainak összehasonlításával. Voltak olcsóbb megoldások, viszont valahogy nem keltettek feltétlen bizalmat első látogatáskor. És voltak drágább szolgáltatók, akik már-már horribilis összegeket kértek el minden egyes lélegzetvételükért, ám csinos kis weblapjuk komoly iroda látszatát keltette. Nos, én is ez utóbbi megoldás mellett döntöttem. Sajnos. Most már látom, hogy fölösleges volt kétszer annyit költenem cégem bejegyzésére, mint amennyiért ugyan az a szolgáltatás már elérhető. Fölösleges volt egy olyan irodával szerződnöm, aki Londonban, New Yorkban, Sydneyben és Dubaiban tart fenn hihetetlen összegekért irodát magának, mert semmivel sem nyújt magasabb szintű, kielégítőbb ügyfélszolgálatot, mint egy kisebb iroda. Sőt, tapasztalataim szerint a kisebb ügynökségek sokkal hamarabb válaszolnak leveleidre, és gyorsabban intézik ügyeidet annak érdekében, hogy minél jobb hírüket keltsd a jövőben. És jogos is: a szájhagyomány az egyik legfontosabb és legolcsóbb marketing eszköz egy bizalmat megkövetelő üzletágban.
Visszatérve saját kalandomra, a meg nem nevezett „komoly” iroda közel 2,000 eurót gombolt le rólam egy panamai offshore cég bejegyzéséért és egy offshore bankszámla megnyitásáért a Man-szigeten. Csak a bankszámla került 500 eurómba. Cserébe pedig kaptam e-mailben egy 2 oldalas formanyomtatványt, amit saját költségemen kinyomtathattam, kitölthettem, majd pedig visszaküldhettem a banknak. Mint később kiderült, a bank ingyen nyit bárkinek számlát, és csak azoknak hajlandó ezt megtenni, akiknek az üzleti profilját nem tartja „túl kockázatosnk”. Hogy ezalatt pontosan mit is ért a bank, azt nem tudták nekem a bank munkatársai sem elmagyarázni. Ezt egy külön kockázatelemző csoport dönti el. Cserébe viszont 8 hónapja nem kaptam meg a cégemhez tartozó bankszámlát, és az 500 euróra is ihatok hideg vizet. Szóval ennyit a komoly külsővel rendelkező irodákról. Az 500 euróm behajtása még mindig tart, nem kis energiámat lekötve az emailben folytatott csatározásokkal. Közben felvettem a kapcsolatot a cégemet Panamában bejegyző közjegyzővel, és megállapodtam vele, hogy átruházom közvetlenül rá saját cégem kezelését, amivel évente legalább 500 USD-t megtakarítok - amit egyébként a minden eddig tapasztaltnál gyengébb szolgáltatást nyújtó angol irodának fizetnék ki a semmiért.

És ekkor döntöttem el azt, hogy nyitok egy panamai offhore cégek bejegyzésére specializálódott online szolgáltatást a magyar és nemzetközi piacra. Alacsony fix költségekkel dolgozom (innen a blog használata), közvetlenül panamai közjegyzővel jegyeztetem be a megrendelt, személyre szabott cégeket és cserébe a legalacsonyabb árat kérem el, amit manapság az online és az offline piacon kinálnak.

Nos, amennyiben további kérdések merülnek fel benned velem és a szolgáltatásommal kapcsolatban, szívesen válaszolok e-mailedre.
Sok érdekes infóval tudok még szolgálni: amerikai bankszámlanyitás, Vanuatun bejegyzett személygépkocsi, vagy esetleg játékjog nélkül legálisan nyitott online casino témakörökben is.

Ahol elérhetsz:

+ 1 347 410 9676
+44 20 7870 3141 _____ panamaoffshore@gmail.com

Szép napot!








Kattints a hirdetésre
Kattints ide

No comments:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DUMALJ.HU - OFFSHORE FORUM

DUMALJ.HU – OFSFHORE FORUM
Visit the Energy Saving Trust Commit website to make your commitment
Kattints a hirdetésre
Kattints ide