Friday 23 February 2007

Új panamai offshore cégek hivatalos adatbázisa

Sziasztok,


A panamai közjegyzőm segítségével sikerült egy olyan hivatalos, a Panamai Cégjegyzési Hivatal által kezelt adatbázist találnom, ahol az ő elérhetőségén keresztül ellenőrizhetem az újonnan bejegyzett cégek valódi létezését.


Ez a szolgáltatás azért fontos a részemről, hogy bizanyítani tudjam: szolgáltatásom valódi eredményeket szállít, azaz nem fiktív cégpapírokat állítok ki illetve kapok Panamából, hanem valóban újonnan bejegyzett, egyéni igényekre szabott, létező céget kapnak ügyfeleim.
Ebben az adatbázisban nyomon lehet követni a cégek mindennemű változtatását, adatmódosításait és egyéb frissítéseket is.


Közjegyzőm megkért, hogy az elérhetőséget ne publikáljam a nagyközönség felé, viszont bárkinek kérdése lenne saját vagy külsős cégről, szívesen ellenőrzöm ebben az adatbázisban neki. Csak egy emailt kell írnia és igyekszem minél hamarabb válaszolni! A módja az ellenőrzésnek pedig úgy lesz, hogy lemásolom a képernyőn látható információkat egy képfájlba (Ctrl + PrintScreen), és ezt a képet fogom továbbítani az érdeklődő email címére


Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

No comments:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DUMALJ.HU - OFFSHORE FORUM

DUMALJ.HU – OFSFHORE FORUM
Visit the Energy Saving Trust Commit website to make your commitment
Kattints a hirdetésre
Kattints ide