Monday 19 February 2007

Most én kérek tanácsot...

Kedves Látogató, Leendő Offshore Cég Tulajdonos,

A panamaioffshore.blogspot.com alapfilozófiája a minőségi információ-szolgáltatás az online és offline piacon elérhető legalacsonyabb árakon. Jómagam is híve vagyok a költségtakarékos és egyben költséghatékony megoldások szállításának, sőt, ezt tartom a panamaioffshore.blogspot.com fő versenyelőnyének a tudásbázis mellett.

Felmerült azonban - nem is jogtalanul - a szolgáltatásnyújtás teljesítésének megbízhatósága. Jópár éves internetes múltam alatt én is sokszor szembesültem ezzel a problémával: MIÉRT IS BÍZNÉK MEG BÁRKIBEN, AKIRŐL IGAZÁBÓL AZT SEM TUDOM, HOGY VALÓJÁBAN KICSODA???!!! Ez az online piactér elsőszámú dilemmája és a vásárlók legfőbb félelme.

Nos, a panamaioffshore.blogspot.com minden céljával ellenkezik a potenciális ügyfelek és érdeklődő látogatók bármilyen nemű megkárosítása.

Ezt bizonyítandó, a TI véleményeteket kérem a kellő BIZALOM megalapozásának, illetve fenntartásának lehetőségeiről. Kérlek Titeket, hogy egy ehhez a posthoz tartozó kommentben írjátok le, mivel tudnám megalapozni a bizalmatokat, hogy mindenféle személyes reprezentáció nélkül is higgyetek a panamaioffshore.blogspot.com szolgáltatásának valódi teljesítésében?! Azaz hogy tényleg létező cégalapítási szolgáltatást nyújtok csupán 1,100 USD-ért.

A tanácsotok megfogalmazásakor lehetőség szerint tartsátok szem előtt, hogy szolgáltatásom kizárólag online elérhető, tehát mindennemű konzultáció a virtuális térben történik. Ez nemcsak személyes védelmet szolgál, hanem mindkét fél költségeinek minimalizálását is.

No comments:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DUMALJ.HU - OFFSHORE FORUM

DUMALJ.HU – OFSFHORE FORUM
Visit the Energy Saving Trust Commit website to make your commitment
Kattints a hirdetésre
Kattints ide