Monday 5 February 2007

A Panama Offshore Corp előnyei

Vegyük most sorra a panamai offshore cég néhány előnyét:
  1. bejegyzése mondhatjuk, hogy minimális költséggel jár - nem sokkal több, mint egy hazai bt megalakításának költségvonzata: 1,100 USD egy személyre szabott részvénytársaság (!!!) alapítása, mely magában foglalja az első éves fix 300 USD adót, a bejegyzés, közjegyző, ügyvéd, névleges bejegyzők és a névleges iroda díját. Ez tehát 1,100 * 198 HUF = 217,800 HUF. És máris mehet a kereskedelem, a nemzetközi szolgáltatás értékesítése a panamai offshore cégen keresztül, ADÓMENTESEN!
  2. a panamai társasági törvény szerint a panamai offshore cég tulajdonosát, amíg nem követ el bűncselekményt cégén keresztül, maximális anonimitás védi bármilyen hatóság előtt. Egyik kedves, bennfentes adóügyekben meglehetősen jártas könyvelő ismerősöm szerint az APEH egyszerűen nem foglalkozik panamai offshore cégektől Magyarországra érkező számlákkal (nyilvánvalóan értékben a realitás körlátai között maradva), mert egyszerűen képtelenek lenyomozni a panamai cégek valódi tulajdonosait...
  3. éves fenntartási költsége minimális: 300 USD évente, a panamai offshore cégen keresztül realizált profittól FÜGGETLENÜL. Ez azt jelenti, hogy akár milliárdos profitokat is realizálhatunk Panamai Offshore Cégünkben, az éves adó akkor is mindössze 300 USD, azaz kb. 60,000 HUF lesz!!! Ez egy fix adó, a panamai offshore cégre vonatkozó bármilyen egyéb adó kulcsa NULLA százalékos!!!
  4. nincs könyvvezetési kötelezettségünk a panamai hatóságok előtt, azaz nincsen szükségünk könyvelőre - a költségmegtakarítás mellett időmegtakarítást is jelent!
  5. nincs beszámolási kötelezettségünk a panamai hatóságok felé - a panamai hatóságok SEM fogják tudni, hogy mi mivel foglalkozunk offshore cégünkben. Ők megelégszenek az éves 300 USD adó beszedésével. Így tehát maximális mértékben TITOKBAN tarthatjuk teljes tevékenységünket, nyugodtan végezhetjük munkánkat, arról senki nem fog kérdezni tőlünk semmit!!!
  6. lehetőségünk van névleges igazgatók regisztrálására - ezt, amennyiben szeretnénk igénybe venni, legolcsóbban és legegyszerűbben panamai offshore cégünk bejegyzésekor tehetjük meg. Előnye, hogy egyetlen iraton sem fog a mi nevünk szerepelni. Mi csak az üzlet és profit un. haszonélvezői leszünk. Hátránya azonban, hogy lassíthatja a cég működését, hiszen a hivatalos dokumentumokat a névleges képviselőknek kell aláírniuk - ami vagy sűrű postázással, vagy folyamatos személyes kapcsolattartással valósítható meg minden egyes aláírási igény esetén. Ami itt még FONTOS információ, hogy a névleges képviselők NEM VÉDENEK meg minket bűncselekmény elkövetése esetén a felelősségre vonástól!!! A névleges képviselők díja, amennyiben panamai képviselőket szeretnénk cégünk élére, újabb 300 USD költséget jelentenek mind bejegyzéskor, mind éves szinten. Ezek szerint a bejegyzés 1,400 USD-re, az éves fenntartási díj 600 USD-re módosul.
  7. Panamai Offshore Cégünket 10,000 USD alaptőkével jegyzik be a Panamai Köztársaságban, de egyetlen cent alaptőkét sem kell befizetnünk alapesetben. Amennyiben viszont magasabb alaptőkével szeretnénk alapítani offshore társaságunkat, úgy további egyeztetés alapján állapítják meg a minimálisan befizetendő alaptőkét.
  8. Panamai Offshore Cégünk bármilyen tevékenységet folytathat - nincs szükség tevékenységi kör definiálására sem bejegyzéskor, sem később. Én személy szerint online üzleteket futtatok, amelyeket alkalom adtán néhány offline bevétel is kiegészít.
  9. Panamai Offshore cégünk szerencsejáték-jog vásárlása nélkül is futtathat online szerencsejáték oldalakat. Ez minimum 10,000 USD megtakarítást jelent, ugyanis az online szerencsejáték-jogok minimum 10,000 USD áron vásárolhatók, de létezik 100,000 USD értékű online szerencsejáték-jog is. Részleteket e-mailben adok az érdeklődőknek!
  10. Az igazgatósági üléseket bárhol a világon meg lehet tartani, akár telefonon is!
  11. Bárkit alkalmazhatunk hivatalos formában is! Az ilyen jellegű mintaszerződéseket tartalmazza a kézhez kapott induló csomag (StartUp Kit).
  12. Panamai Offshore Cégünk bárhol a világon nyithat bankszámlát. Két megbízható és igen magas presztízsű bankot személy szerint is tudok ajánlani. Ezt az információt az offshore cég bejegyzési csomag INGYEN tartalmazza, a bankszámla csomagban pedig 30 USD-ért kapható.
  13. A Panamai Offshore Vagyonvédelem pedig szerte a Világban jó hírnek örvend és egyenlőt jelent a teljes titoktartással, a tökéletes védelemmel és a szilárd pénzügyi és jogi alapszabályozásokkal. Amennyiben bővebben szeretnél olvasni a panamai vagyonvédelemről, megteheted itt angolul. Előnyeit pedig itt találod.
  14. Nemcsak szerintem a legkiválóbb offshore helyszín Panama. További érveket angol nyelven ebben a cikkben találsz.

Folyt. köv.....

1 comment:

Anonymous said...

Hello,

A bankszámlanyitáskor a "Két megbízható és igen magas presztízsű bank"-ban mennyi depositot kell fizetni????
Köszi
zatara15@freemail.hu

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DUMALJ.HU - OFFSHORE FORUM

DUMALJ.HU – OFSFHORE FORUM
Visit the Energy Saving Trust Commit website to make your commitment
Kattints a hirdetésre
Kattints ide